Присвячується пам’яті нашого вчителя
професора СТАТЮХИ Геннадія Олексійовича
(1940 – 2012)

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Ми раді запросити Вас взяти участь у 8-й міжнародній науково-практичній конференції “Комп’ютерне моделювання в хімії та технологіях і системах сталого розвитку – КМХТ-2020”. Безумовний успіх і інтерес, який викликали попередні сім міжнародних конференцій 2008-2019 роках, продемонстрували затребуваність в математичному та комп’ютерному моделюванні, принципах сталого розвитку в середовищі наукової громадськості і виробничих структурах. Наш традиційний майданчик, що присвячений проблемам використання комп’ютерних технологій у сучасних хіміко – технологічних виробництвах, став зручним місцем спілкування вчених, розробників моделюючих систем і серйозних споживачів цих програмних продуктів. В Україні це єдина конференція, яку присвячено проблемам використання комп’ютерних технологій у сучасних хіміко – технологічних та суміжних виробництвах.

Конференція відбудеться 19-22 травня 2020 р. в м. Києві в Національному технічному університеті України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”.
КМХТ-2020 проводиться з метою обговорення досвіду використання комп’ютерного та математичного моделювання в хімії та екології, хімічній і біохімічній технологіях, сучасних напрямках комп’ютерного та математичного забезпечення технологічних систем. У рамках конференції КМХТ-2020 буде також розглянуто питання сучасної багаторівневої вищої освіти.
Для участі в роботі конференції оргкомітет запрошує представників провідних академічних інститутів НАН України, вищих навчальних закладів, хімічних підприємств, наукових і проектних інститутів, фірм України та зарубіжних країн.
Очікуються учасники з Німеччини, США, Канади, Ірландії, Норвегії, Бельгії, Польщі, Колумбії, Росії, Білорусі.

Планується організація екскурсій Києвом та мальовничими місцями Київщини, а також різноманітна культурна програма.

pdf ] Перше інформаційне повідомлення
[ pdf ] Програма заходу
[ pdfЗбірник матеріалів конференції